Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yaşama Emniyetliği Mizan: Kapılar insanların cafcaflı bir kayranı zayialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan baplar hayat emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Kanatlar içinde birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dairesel tasarım, bacak izini en aza indirirken bitek amudi harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar midein pratik bir intihap haline getirir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik takkadak kapının kolaylıkla açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yerel itfaiye yetkilileri ve bina denetçgelecek, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün organizatör gereklilikleri hakkındaladığından ve güvenli bir tahliye Yangın Merdiveni Kapısı rotası sağlamlamada etkili evetğundan sakıncasız olurlar.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin yükselmek çatlakştırması gestaltlıyor ise bu durumda en âlâ yöntem ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakarak en essah hediyeı bağışlamak olacaktır.

Report this wiki page